What are you looking for?

O nama

Kompanija „Residence Hills“ rezultat je dugotrajnog istraživanja tržišta nekretnina,
želja i potreba da se osavremeni način prodaje i kupovine i da se na jednom mestu
nađu najatraktivnije nepokretnosti ne samo u Srbiji, nego i u celom svetu.

Residence Hills

Kao nova firma na tržištu, bili smo u prilici da sagledamo i svojim klijentima ponudimo sve ono što je nedostajalo a da poboljšamo ono što je do sada bilo dostupno.
Angažovan je tim iskusnih stručnjaka iz oblasti prodaje nekretnina, ali i dizajna I adaptacije stambenih i poslovnih prostora, te tako na jednom mestu, u prilici smo da ponudimo sveobuhvatni izbor usluga iz ovih oblasti, uz integraciju sa novom dimenzijom marketinga.

Strategija

Poslovna strategija naše kompanije sagledana je u sveobuhvatnoj ponudi ekskluzivnih nekretnina kako u Beogradu i Srbiji, tako i u najatraktivnijim svetskim metropolama ili luksuznim letovalištima.
Ovo je novitet na tržištu, jer će sada na jednom mestu, klijenti moći da dobiju ponudu kako za najekskluzivnije lokacije u našoj zemlji, tako i jedinstvenu ponudu atraktivnih nekretnina širom sveta.
Pružamo konsultantske usluge kada je u pitanju investiciono ulaganje u nekretnine, kao i posredovanje u cilju bržeg i efikasnijeg odobravanja bankarskih kredita našim klijentima. U isto vreme, zahvaljujući timu vrhunskih arhitekata, kao i direktnim kontaktom sa proizvođačima nameštaja i opreme za stambene i poslovne projekte, kao i hotele, pre svega iz Turske, omogućavamo rešenja za opremanje novih ili adaptaciju postojećih objekata od standardnih do ultraluksuznih varijanti.
Mi kreiramo ideje koje vode pravo do vaših snova, zatim ih pretvaramo u realnost kroz naš dizajn. Posle biranja i aplikacije uzoraka materijala dizajn paket biva kompletiran. U fazi izvodjenja radova koristimo razne tehnike i opredeljujemo se za odgovarajuće. Tim vrhunskih arhitekata radi na ispunjavanju vaših zahteva i spreman je da realizuje vaše snove.

Logo