What are you looking for?

Naš tim

Violeta Viki Miljković i Dragan Tašković

Celokupna ideja naše organizacije potekla je od Violete Viki Miljković, jedne od vodećih zvezda na prostorima bivše Jugoslavije, sa istaknutom karijerom dugom 29 godina, koja je krunisana članstvom u najpopularnijem muzičkom talent šou programu svihvremena na prostorima celog regiona i njenog supruga Dragana Taškovića, muzičkog producenta sa preko t ri decenije iskustva saradnje sa najvećim balkanskim umetnicima i izvođačima. Njihovo konstantno prisustvo u medijima tokom celokupne karijere omogućilo je brojne kontakte u svetu biznisa i medija. Oni su i zadovoljni stanari prve BW zgrade, a njihova imena se prepoznaju i vezuju za ovaj važan građevinski projekat kroz niz tekstova i video snimaka napravljenih od predstavnika medija u Srbiji i celom regionu. Iskustvo vlasnika u kupoprodaji nekretnina širom sveta (Beograd, Istanbul, Opatija, Beč, Minhen, Štutgart, Berlin, Frankfurt, Cirih, Malmo, Štokholm, Madrid, Barselona, Dubai, Majami, Čikago, Njujork, Las Vegas, Los Anđeles, Toronto, San Dijego) i veoma zainteresovano praćenje svih faza razvoja najvećeg gradilišta na Balkanu (BW), staviće kroz svoju kompaniju „Residence Hills“ na raspolaganje klijentima. Njihovo poznavanje projekta, kao i život, a sada i poslovno sedište kompanije pruža budućim kupcima poverenje i sigurnost.

Kristina Kafedžiski

Sa 11 godina iskustva u „real estate“ industriji, vrednim radom i posebno vodeći računa o detaljima, Kristina je bila uključena u prodaju svih većih ekskluzivnih projekata u Beogradu. Ostvarila je dobre poslovne odnose sa investitorima pružanjem konsult- antskih usluga u svim fazama projekata. Pre „Residense Hills“ bila je deo CBRE, zatim kompanije Jones La Salle (JLL), a karijeru je započela u prodajnom odeljenju „Colliers International“. Po zanimanju je diplomiranmi ekonomista i licencirana je za prodaju i iznajmljivanje nekretnina.

Siniša Golijanin

Nakon nekoliko godina u medijima, ulazi u svet nekretnina i za vrlo kratko vreme postaje direktor jedne beogradske agencije. Visegodisnje iskustvo, rad i edukacija omogucilo mu je poznavanje pravnih i finansijskih regulativa neophodnih za uspesnu realizaciju posla. Posvecenost, predanost i razumevanje potreba svojih klijenata razlog je dugotrajne saradnje sa svima koji mu ukazu svoje poverenje.

Danica Karaca

Nakon 4 godine iskustva u bankarskom sektoru prelazi u real estate, postaje licencirani agent za prodaju i izdavanje nekretnina. Trenutno na fakultetu Ekonomskih studija, govori tečno engleski, ruski i turski jezik. Pored prodaje nekretnina, bavi se i dizajnom i uredjenjem enterijera gde prisno saradjuje sa nasim partnerima i arhitektama iz Turske.

Logo