What are you looking for?

Savršen dom za savršen život

  • 280

    Stanova

  • 48

    Lokala

  • 500

    Parking mesta

VRATA DO VRATA SA NAJBOLJIMA

Lux 51 je stambeno-poslovni kompleks koji svojim karakteristikama i ponudom teži da postane novi simbol stanovanja na Bežanijskoj kosi.

U već poznato elitno okruženje donosimo još komforniji način življenja, prilagođen savremenom načinu života, dodatno unapređujući ono po čemu je Bežanijska kosa već bila poznata – kao elitno naselje, izuzetno povezano sa gradom, a opet dovoljno daleko od gradske vreve i zagađenja da obezbedi svakodnevni mir. U gradu, a van grada. U vazdušnoj banji Beograda, na samo jedan minut od uključenja na auto-put, svega sedam kilometara od centra grada, naslonjeni na novi poslovni centar Beograda – Novi Beograd i na deset minuta od aerodroma „Nikola Tesla“.
Ukoliko Vam je kvalitet života imperativ, Lux 51 je najbolji odgovor.

Na površini od preko 65.000 m² prostire se nova vizija idealnog stanovanja, u potpunosti podređena kvalitetu vašeg života. Na Bežanijskoj kosi, vrata uz vrata sa najuspešnijima, ljudima iz sveta biznisa, sporta, mode i javnog života.
Komfor nije rezultat slučajnosti, već pažljivog planiranja – zato je Lux51 i više od stambeno-poslovnog kompleksa. Njegovi bogati sadržaji odrediće vaš novi, komforniji stil življenja, prilagođen modernim porodicama. U sklopu naselja pronaći ćete restorane, velike zelene površine pune svežeg vazduha, sadržaje za decu i sve dnevne potrebe modernog stanovanja.

ZVUČI ZANIMLJIVO?

Za više informacija o nekretnini, popunite
obrazac i naš savetnik za imovinu će vas kontaktirati.