What are you looking for?

Golf Views je Emaarov projekat u vidu zatvorene zajednice Emaar South, Dubai, i nalazi se severno od kompleksa u blizini Emirates Road-a (E611). Emaar South je zajednica golf terena od strane Emaar Propertiesa, koja se nalazi na Emirates Roadu (E611).
Golf Views je idealan luksuzni stambeni projekat u prijatnom okruženju Emaar South. Projekat je pokrenuo Emaar Properties i sastoji se od vrhunskih stambenih jedinica, sa pogledom na privlačno područje za golf sa 18 terena. Golf Views je utočište elegantnih apartmana povezanih slikovitim i šarmantnim stazama, šetalištem za golf terene i bujnim zelenim trgovima. Stanovi su sa jednom do tri spavaće sobe i svi su sa pogledom na veličanstveni golf teren.
Udeljan je nekoliko minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Al Maktum, u ponudi su raznovrsni stanovi različitih kvadratura, sa 24-časovnim obezbeđenjem, centralnom klimom, kafićem, pokrivenom garažom za automobile a ceo projekat je eco friendly. Golf Views je trostrani kompleks desetospratnih stambenih blokova oko bazena koji se nalazi iznad niza kuća.
Golf Views na Emaar South sadržaji se dele sa širom zajednicom Emaar South, što uključuje prostor za roštilj, košarkaški teren, kafić, teren za golf za prvenstvo, dečija igrališta, fiskulturne sale, dom zdravlja, džamiju, park, restorane, maloprodajni centar, škole i bazen, hotel i mnogo drugih pogodnosti.

ZVUČI ZANIMLJIVO?

Za više informacija o nekretnini, popunite
obrazac i naš savetnik za imovinu će vas kontaktirati.