What are you looking for?

Dubai Hills Park

HILLS PARK DUBAI
Zgrada od 19 spratova je prava opcija za one koji žele da iskuse vrhunski životni stil u stanovima sa 1, 2 i 3 spavaće sobe sa prekrasnim pogledom na horizont Dubai Marinu i pejzaž Dubai Hills Estatesa sa svojih balkona.
Nekretninu u Hills Park kuli predstavljaju stanovi sa 1-3 spavaće sobe. Na podijumu zgrade biće smešten prostrani bazen sa ležaljkama, kao i prostori za jogu i meditaciju. Stanovnicima će takođe biti ponuđen niz vrhunskih sadržaja i rekreativnih sadržaja koji se nalaze u Dubai Hills Parku koji uključuju sportske objekte kao što su staza za trčanje, teren za odbojku, košarkaški teren, teretana na otvorenom, kao i dečja igrališta itd.
Stambeni kompleks Hills Park nalazi se u traženoj zajednici Dubai Hills Estate, koja je poznata po tome što je zeleno srce emirata Dubai i prva destinacija ove vrste. Zajednica Dubai Hills Estate je strateški locirana u blizini puta Al Khail i ulice Umm Sukeim, što će stanovnicima Hills Parka omogućiti brz pristup drugim delovima Dubaija.
Sa sadržajima svetske klase i svime što bi vam moglo zatrebati samo nekoliko koraka dalje, Hills Park se nalazi na odličnoj poziciji u centru zajednice, nudeći stanovnicima i posetiocima najbolje zdravstvene, obrazovne i rekreativne sadržaje, zajedno sa raznovrsnim sadržajima. restorani, maloprodaja, poslovna i rekreativna odredišta.
Od pogodonosti koje pruža život u Hills Park kuli tu su rošilj na otvorenom, trem za vežbanje joge i sunčanje, dečije igralište na otvorenom , veliki i dečji bazen, fitnes zona na otvorenom.

ZVUČI ZANIMLJIVO?

Za više informacija o nekretnini, popunite
obrazac i naš savetnik za imovinu će vas kontaktirati.