What are you looking for?

FABAI Mavi Kapi Evleri

Vredna investicija za vašu budućnost!

FABAI Mavi Kapı Evleri projekat inspirisan kućama sa plavim vratima, kao deo arhitekture Bodruma, čeka nove vlasnike! Nalazi se na poluostrvu Bodrum, koji je kolevka mnogih civilizacija i koju je Homer nazvao „zemljom večnog bluza“, veoma je poseban grad sa predivnim lepotama prirode. Svojim istorijskom i kulturnom vrednosti, veličanstvene uvale, bujne padine, popularni društveni život, privlači pažnju svih od 7 do 77 godina.vlasnike!
FABAI Mavi Kapı Evleri zauzima svoje mesto u Adabuku, čudesnom prirodnom regionu, u neposrednoj blizini Bodruma, koji obećava drugačiji način života.
Nala region svojom lokacijom obećava drugačiji način života. Nalazi se 15 minuta od Milas Bodrum aerodroma i 30 minuta od centra Bodruma. Jedinstvene uvale, okružene maslinama i zaslepljujućim pogledom na tirkizno more će vas fascinirati. Ovo je rezervat prirode i predstavlja dom za ptice selice tokom zimskim meseci. Ljudi iz sela, koji zarađuju za život od ribolova, su uvek nasmejan i gostoljubivi.

KUĆE SA POGLEDOM NA MORE I OSTRVO

U projektu FABAI Mavi Kapı Houses, sve je uzeto u obzir za život pun udobnosti i mira. Posedujte jednu od opcija 2+1, 1+1 i 3+1 u FABAI Mavi Kapı kućama sa veličanstvenim pogledom na more i ostrvo.
BOROVA ŠUMA I FLAMINGOSI
U bujnom staništu Adabukua možete videti flamingose koji posećuju region zimi, a možete posmatrati promenu četiri godišnja doba u prirodnoj borovoj šumi, koja se takođe nalazi u regionu Adabuku.

U FABAI Mavi Kapı Evleri ćete svaki dan započeti cvrkutom ptica i uveče svedočiti lepoti zalaska sunca.

ZVUČI ZANIMLJIVO?

Za više informacija o nekretnini, popunite
obrazac i naš savetnik za imovinu će vas kontaktirati.