What are you looking for?

The Residences at the St. Regis Belgrade

Izvanredni stanovi prefinjenog dizajna

  • 220

    Stanova

  • 305

    Parking mesta

  • 42

    Sprata

ZA JEDINSTVENA ISKUSTVA – Luksuz bez premca u najvišoj zgradi u regionu koja se proteže na 168 m visine sa izvanrednim pogledom na reku Savu i istorijski dragulj Beograda – Kalemegdansku tvrđavu.

KULA BELGRADE – Odlikuje je izvrsni dizajn koji se oslikava u svakom detalju. Stanovi pružaju izuzetnu funkcionalnost i predstavljaju oazu mira za one koji veći deo dana provode u srpskoj prestonici. Pažljivo odabrana umetnička dela, teksture i materijali u celom objektu, inspirisani su rekom Savom i duhom Beograda.

EKSKLUZIVAN SADRŽAJ – Vaše iskustvo počinje na privatnom ulazu gde će vas dočekati ljubazni portir. Nakon što su vaše stvari odnete u apartman i automobil parkiran, imaćete mogućnost da uživate u spektakularnom vidikovcu, jedinstvenim restoranima i uslugama prestižnog lanca hotela. Istražite elitni deo Beograda na 42 sprata čistog luksuza.

Kula Belgrade nudi privilegovano životno iskustvo uz ekskluzivne sadržaje na 42 sprata. Predstavlja najviše dostignuće savremenog graditeljstva koje oslikavaju spektakularni vidikovci, prestižni restorani, usluge luksuznog lanca hotela.

Informacije o zgradi

Smešten u 42-spratnoj Kuli Belgrade, St. Regis Belgrade nudi privilegovan način života.

Najbolje od oba sveta

The Residences at The St. Regis Belgrade odlikuju se izvrsnim dizajnom čiji se luksuz oslikava u svakom detalju. Stanovi pružaju vrhunsku funkcionalnost i predstavljaju oazu mira za one koji veći deo dana provode u gradskoj džungli. Pažljivo odabrana umetnička dela, teksture i materijali u celom objektu, inspirisani su rekom Savom i duhom Beograda.

PRIMERI STANOVA
LOKACIJA

THE RESIDENCES AT THE ST. REGIS BELGRADE U BEOGRADU NA VODI

ZVUČI ZANIMLJIVO?

Za više informacija o nekretnini, popunite
obrazac i naš savetnik za imovinu će vas kontaktirati.