What are you looking for?

BW VIZIA

PRODAJNI DAN 13. JUN

REGISTRUJTE SE

BW VIZIA

124

Stanova

149

Parking mesta

9

Spratova

 
 
BW Vizia je stambena zgrada sa jedinstvenim sadržajima za sport i rekreaciju, u blizini novog Linijskog parka i pešačkog mosta koji spaja Senjak sa Beogradom na vodi.

U ponudi su 124 stana različitih struktura, od jedne do tri spavaće sobe, sa izuzetnim pogledom na muzejski trg, unutrašnje dvorište, obližnji hotel, renoviranu zgradu BIGZ-a i Linijski park.

Ostvarite vašu viziju ispunjenog života! Iskoristite najpovoljnije uslove tokom Prodajnog dana, u četvrtak 13. juna, od 10.00h do 19.00h, u Prodajnom centru na Sava Promenadi.

REGISTRUJ INTERESOVANJE

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

GALERIJA, LINIJSKI PARK I ZELENA PIJACA NA VAŠEM PRAGU

BW Vizia je deo novog kompleksa koji se nalazi jugozapadno od mosta Gazela i obuhvata stambene zgrade, hotel sa 4 zvezdice, kombinovani objekat zdravstvene i socijalne zaštite i zaštićeni objekat Fabrike papira Milana Vape.

BW Vizia zauzima najistaknutiju lokaciju u okviru ove zajednice i predstavlja most izmedju između dinamičnog muzejskog trga i mirne zelene zone unutrašnjeg dvorišta, a nalazi se na kratkoj pešačkoj udaljenosti od Sava Promenade i planiranog pešačkog mosta i linijskog parka, koji se prostire preko Save i povezuje kompleks sa novobeogradskim šetalištem.

U neposrednoj blizini nalazi se nova zelena pijaca, jedinstvena destinacija za nabavku kvalitetnih i svežih domaćih proizvoda, dok je Galerija udaljena samo deset minuta hoda, pružajući stanarima sve prednosti urbanog života nadohvat ruke.

Registruj interesovanje

KULTURNI CENTAR I IDEALNO OKRUŽENJE ZA VAŠU DECU
BW Vizia se nalazi u neposrednoj blizini zgrade ložionice i okretnice za parne lokomotive, koje su sada zaštićeno arhitektonsko nasleđe. Ovo polukružno zdanje se rekonstruiše i postaje multifunkcionalni centar za umetnost, kreativnost i inovacije „Ložionica“. Na samo nekoliko minuta hoda je i bivša fabrika papira Milana Vape, koja će biti pretvorena u muzej nakon renovacije, čime se dodatno obogaćuje kulturna ponuda zajednice.

BW Vizia nudi idealno okruženje za odrastanje i razvoj vaše dece, i sve one koji traže aktivan i inspirativan život u srcu Beograda. Najmodernije državno obdanište i osnovna škola nalaze se u blizini vašeg doma, obezbeđujući najkvalitetnije obrazovne uslove.

Takođe, jednostavan pristup Savskom parku i planiranom linijskom parku sa pešačkim mostom omogućavaju najmlađima prostor za razonudu, igru ili vožnju bicikla, a do Ade Ciganlije, omiljenog beogradskog izletišta, stiže se za samo pola sata šetnje uređenom pešačkom stazom.

 

Registruj interesovanje