What are you looking for?

  • 260

    Stanova

  • 318

    Parking mesta

  • 16

    Spratova

Dobrodošli u BW Victoria, jedinstveno okruženje za zdrav i aktivan porodični stil života!

BW Victoria, nova ekskluzivna zgrada na samoj obali reke sa direktnim pristupom Sava Promenadi, Vas poziva u svet savršenog komfora.

U ponudi su uskoro useljivi luksuzni stanovi različitih struktura sa moćnim pogledom na reku, zatvorenim bazenom, spa i welllness centrom u zgradi. Ovo idealno okruženje za porodice sadrži uređene zelene površine, parkove, najmodernije obrazovne ustanove i sportske sadržaje u neposrednoj blizini.

Iskoristite najpovoljnije uslove tokom Prodajnog dana u petak 1. septembra, 10-19h, u Prodajnom centru na Sava Promenadi.

 

LUKSUZ KAO ŽIVOTNI STIL

Na prvom spratu BW Victoria se nalazi spa zona za stanare, osmišljena kao idealno mesto za odmor i rekreaciju. Spa centar obuhvata unutrašnji bazen sa pogledom na reku, saunu, savremenu teretanu i svlačionicu sa tuševima.

Residential club, koncipiran po principu business lounge-a, takođe je smešten na prvom spratu, a stanari ovde mogu da organizuju poslovne i privatne sastanke.

EKSKLUZIVNA LOKACIJA NA SAMOJ OBALI REKE

Idealno se uklapajući u postojeće okruženje i Sava Promenadu uravnoteženom geometrijom eksterijera i kubičnim formama karakterističnim za beogradski modernizam, BW Victoria objedinjuje savremeni stil i tradicionalni duh grada. Enterijer je moderan i u potpunosti prilagođen savremenom stanaru.

Prodavnice, kafići i restorani nalaze se u prizemlju i omogućavaju stanarima da nadomak praga imaju sve što im je neophodno u toku dana.

INFORMACIJE O ZGRADI

Šesnaestospratnica BW Victoria poseduje 260 stanova različitih struktura – studio, jedinice sa jednom, dve ili tri spavaće sobe, kao i penthaus sa četiri spavaće sobe na povučenom spratu.

Garaža je projektovana kao kružni sistem sa više polunivoa koji su spojeni i imaju zajednički ulaz, a od kojih su dva podzemna i tri nadzemna nivoa.

ZVUČI ZANIMLJIVO?

Za više informacija o nekretnini, popunite
obrazac i naš savetnik za imovinu će vas kontaktirati.