What are you looking for?

  • 178

    Stanova

  • 229

    Parking mesta

  • 15

    Spratova

Dobrodošli u BW Thalia-u, mesto savršenstva i idile.

Petnaestospratnica sadrži 178 stanova, a broj stanova po spratu je od 3 do 14. Zgrada ima podzemnu garažu na dva nivoa.
BW Thalia i njeno okruženje osmišljeni su imajući u vidu pre svega potrebe porodica sa decom. Brojni sadržaji u neposrednom okruženju zgrade mališanima obezbeđuju razigrano i kreativno odrastanje, a roditeljima značajne uštede vremena u organizovanju svakodnevnih aktivnosti. U zavisnosti od položaja unutar zgrade, stanovi gledaju na reku, unutrašnje dvorište ili na panoramu grada.

LOBI I GARAŽA

Recepcija, obezbeđenje i izdvojen prostor za prijem pošte smešteni su u lobiju u prizemlju, gde se nalaze i prostor za odlaganje kolica i stanica za kućne ljubimce, a garaža za stanare prostire se na dva podzemna nivoa.

KONCEPT OTVORENE KUHINJE

Različiti planovi stanova koji uključuju kocept otvorene kuhinje – od studija do jedinica sa četiri spavaće sobe – omogućavaju potencijalnim vlasnicima da odaberu baš onakav životni prostor koji odgovara njihovim potrebama.

OBILJE DNEVNE SVETLOSTI

Zahvaljujući terasastom obliku zgrade, u njoj se nalazi više stanova na uglovima, sa obiljem dnevne svetlosti.

SADRŽAJI I USLUGE

Zgrada se nalazi na izuzetnoj lokaciji u blizini Savskog trga i metro stanice na kojoj će se ukrštati prve dve linije podzemne železnice.

Koncept dinamičnog života u prirodnom okruženju dodatno je naglašen blizinom savske obale i Sava Promenade sa bogatom ponudom kafića, restorana i sadržaja za slobodno vreme.

BW Thalia je udaljena svega par minuta vožnje od poslovnih sadržaja Novog Beograda i trga Slavija.

U najsavremenijoj državnoj osnovnoj školi, na samo nekoliko koraka od zgrade, nastava se odvija dvojezično. U školi se nalazi bazen namenjen učenicima, kao i otvoreni teren za timske sportove. Na istoj udaljenosti je i dečiji vrtić atraktivnog dizajna i mobilijara namenjenog razvoju motorike kroz igru.

Takođe, BW Thalia se nalazi u neposrednoj blizini Istorijskog muzeja Srbije (u zgradi nekadašnje Glavne železničke stanice), dečijeg pozorišta Boško Buha i interaktivnog dečijeg muzeja po uzoru na bečki Zoom muzej.

BW Thalia je savršeno okruženje za sve koji nastoje da vode aktivan i zdrav život. Centralna tačka parcele je BW Apollo. Najsavremeniji sportski centar sadrži zatvoreni bazen, modernu teretanu, spa centar, kafić i specijalne programe za decu.

Ovde se mogućnosti za rekreaciju ne završavaju, jer ih obližnji Savski park nudi na pretek – od multifunkcionalnog sportskog terena, preko stonog tenisa ili joge na održavanim travnjacima, do 700 metara dugačke staze za džoging. Deca će se beskrajno zabavljati na igralištu u okviru kojeg se nalazi i jedinstveni waterplay.

ZVUČI ZANIMLJIVO?

Za više informacija o nekretnini, popunite
obrazac i naš savetnik za imovinu će vas kontaktirati.