What are you looking for?

Reka na dohvat ruke

  • 139

    Stanova

  • 274

    Parking mesta

  • 25

    Spratova

Dobro došli u BW Rivieru, vrhunac kosmopolitskog života na obali reke!

BW Riviera predstavlja savršen sklad najsavremenije arhitekture i najekskluzivnije lokacije u prestonici, nudeći svojim stanarima vrhunac kosmopolitskog života u Beogradu.
Terase i balkoni nesvakidašnjeg dizajna, osim što predstavljaju najupečatljiviju fasadnu karakteristiku BW Riviera, dizajnirani su tako da u svakom trenutku život njenih stanara bude ukrašen spektakularnim pogledima i ispunjen obiljem dnevne svetlosti i svežim vazduhom.

Najviši standardi za savršeno al fresco životno iskustvo

Kada je reč o dizajnu enterijera i završnih radova, stanovi u BW Riviera predstavljaju najviši nivo kvaliteta, komfora i vanvremenske elegancije. Projektovani su tako da ispune sve kriterijume estetskog i praktičnog ugođaja.
Svaku prostoriju odlikuju najmodernija arhitektonska rešenja, a za sveobuhvatni osećaj komfora tu su visoki plafoni, kao i prostrane terase i balkoni. BW Riviera je osmišljena tako da poseduje više stanova na uglovima zgrade, kojima je omogućen nesvakidašnji otvoren pogled na reku, Kulu Beograd, panoramu grada ili Kalemegdan, uz obilje sunčane svetlosti za savršeno al fresco životno iskustvo. Unutar zgrade nalazi se i prostrani lobi sa recepcijom i concierge servisom, kao i služba za održavanje i obezbeđenje.

LOKACIJA

BW RIVIERA U BEOGRADU NA VODI

BW Riviera je smeštena u prvom redu do reke, sa direktnim pristupom Sava Promenadi, odmah do Kule Beograd, novog simbola prestonice. U neposrednom okruženju nalaze se elitne zgrade poput BW Perla, BW Terraces i BW Residences, dok je Galerija, mesto najboljeg šopinga u gradu, na svega nekoliko minuta šetnje.

ZVUČI ZANIMLJIVO?

Za više informacija o nekretnini, popunite
obrazac i naš savetnik za imovinu će vas kontaktirati.