What are you looking for?

TU GDE SVE IMA

  • 198

    Stanova

  • 252

    Parking mesta

  • 26

    Spratova

TU GDE SVE IMA

BW Rima je nova zgrada u drugom redu od reke Save, koja porodicama pruža intimnu atmosferu življenja u samom srcu prestonice, sa izuzetnom povezanošću sa ostatkom grada. Zahvaljujući jedinstvenoj „cik-cak” arhitekturi zgrade, skoro 80% stanova ima pogled na dve strane sveta, a čak 50% jednosobnih stanova poseduje takvu dvostranu orijentaciju dnevnih soba.

Najprodavaniji stan u Beogradu na vodi, sa površinom od 46m² dostupan je u ograničenom broju – od prvog do četvrtog sprata ima ih na samo dve pozicije, sa pogledom na unutrašnje dvorište i tržni centar Galerija.

Iskoristite najpovoljnije uslove tokom Prodajnog dana u petak 24. novembra, 10-19h, u Prodajnom centru na Sava Promenadi.

STANOVI NOVOGRADNJE UZ POSEBAN PLAN OTPLATE

Bez obzira da li želite osnovati svoj dom, obezbediti siguran život za svoju porodicu ili ostvariti dugoročnu investiciju, BW Rima je idealan izbor za različite potrebe i ciljeve. Sa svojom upečatljivom arhitekturom, obiljem sadržaja za decu i odrasle, kao i visokim potencijalom na tržištu nekretnina, ova zgrada nudi savršen spoj komfora, fleksibilnosti i finansijske stabilnosti.

Osigurajte sebi luksuzan život na korak od reke uz specijalan plan otplate na 7 rata tokom izgradnje, uz 0% kamate.

 

ZELENA OAZA U GRADSKOM JEZGRU

Belgrade Waterfront je uveo jedinstven pijačni trend u Srbiji, nudeći kutak za kvalitetnu hranu i poseban ugođaj, udaljen samo 5 minuta hoda od zgrade BW Rima. Ova savremena natkrivena pijaca podseća na La Boqueria u Barseloni i Mercato Centrale u Firenci, gde se najbolji ukusi i mirisi neprimetno stapaju sa energijom grada na jedinstven način.

Nekoliko ulaza vodiće u prirodno osvetljeni centralni hol, koji će biti „srce“ objekta. Ova pijaca nije samo mesto za kupovinu svežih proizvoda i kvalitetnih delikatesa – dizajnirana je da pruži potpuno iskustvo za sva čula. Posetioci mogu da pojedu „nešto s nogu“ ili da sednu u restoran, popiju kafu, piće, ili da se opuste prijatnoj atmosferi i toplini unikatnog ambijenta.

ŽIVOT NA PRAVOM MESTU

Smeštena odmah prekoputa tržnog centra Galerija, BW Rima nudi neposredan pristup najboljoj lokaciji za šoping, gastronomiju i zabavu u Beogradu.

Osim stambene zgrade, na istom plotu biće izgrađena i moderna poslovna zgrada A klase, dok će stanari do poslovnih centara na Novom Beogradu stići za oko 7 minuta vožnje.

BW Rima je jedinstveno okruženje za zdraviji i aktivniji način života. Prostrano uređeno zajedničko dvorište, koje će biti odvojeno od ulice živom ogradom, čini zeleno srce kompleksa, u kome će se nalaziti igralište za decu, teren za boćanje za odrasle, ali i zona za opuštanje stanara. Veličanstveni Savski park, udaljen samo jedan blok od zgrade, nudi niz sportskih i rekreativnih sadržaja za osobe svih uzrasta i interesovanja, dok obližnja Sava Promenada duga 1,8 kilometara pruža priliku za trčanje, vožnju bicikla ili opuštenu šetnju pored reke. Ne smemo zaboraviti najsavremeniji sporstki centar koji će stanarima dati priliku da tokom cele godine uživaju u sportskim aktivnostima.

ZVUČI ZANIMLJIVO?

Za više informacija o nekretnini, popunite
obrazac i naš savetnik za imovinu će vas kontaktirati.