What are you looking for?

MELODIJA VAŠEG ŽIVOTA

  • 225

    Stanova

  • 248

    Parking mesta

  • 17

    Spratova

EKSKLUZIVNA LOKACIJA

Zgrada je smeštena uz glavni bulevar, u drugom redu do reke Save. Okružuju je umetnički centar „Ložionica“ i susedni stambeni blok, a Sava Promenada i tržni centar Galerija su u neposrednoj blizini.
Ne samo da ćete sa prozora imati pogled na reku Savu, Novi Beograd i obeležjima starog gradskog jezgra, već ćete svakodnevno uživati u šetnjama do centra grada. Ukoliko ste više tip za vožnju, tamo ćete stići za svega par minuta.
Zahvaljujući izuzetnom položaju, kompleks je odlično povezan sa svim delovima grada. Pored zgrade BW Nota će biti izgrađena i poslovna zgrada A klase, ali ukoliko radite sa druge strane Save, do novobeogradskih poslovnih centara ćete stići za oko 7 minuta vožn je.

POGLED PUN SVETLOSTI

Zbog specifične prostorne organizacije, svaki stan može da se pohvali izuzetnim pogledom. Dnevne sobe svih stanova koji su na uglovima imaju velike prozore, pružaju pogled na dve strane sveta. Obilje prirodne svetlosti će obasjavati vaš dom tokom celog dana zahvaljujući položaju objekta, a veliki prozori u dnevnom boravku prostor čine još prostranijim i osunčanijim.

DRUŠTVENI ŽIVOT

Beograd na vodi je centar vrhunske zabave i hedonizma. Već u prizemlju zgrade ćete naći omiljeni kafić, a u okolini vas čeka širok spektar ugostiteljskih objekata prefinjenog ambijenta i vrhunske ponude. Samo nekoliko koraka vas deli od Galerije gde se nalazi prva i jedina IMAX bioskopska sala u Srbiji, izrađena prema najvišim svetskim standardima, kao i najbolja ponuda prodavnica.

SPORT I REKREACIJA

Okruženje Beograda na vodi će vas podstaći da održavate dobre navike. Kompleks nudi širok izbor rekreativnih aktivnosti za sve uzraste. Na raspolaganju su vam višenamenski tereni, staze za trčanje, biciklizam i vožnju rolera, kao i obližnji bazeni, fitness i wellness centri. Izbor restorana, pijaca i prodavnice će vam omogućiti da u svakom trenutnku brzo i sa lakoćom dođete do svežih i kvalitetnih obroka i izbalansirane ishrane za celu porodicu.

ZVUČI ZANIMLJIVO?

Za više informacija o nekretnini, popunite
obrazac i naš savetnik za imovinu će vas kontaktirati.