What are you looking for?

POBEDA AKTIVNOG ŽIVOTA

  • 219

    Stanova

  • 296

    Parking mesta

  • 18

    Spratova

Upoznajte novu viziju života u zgradi BW Nika!

BW Nika je perfektan izbor za sve koji vode aktivan i zdrav život. Neposredna blizina Savskog parka, prostrano unutrašnje dvorište i sportski centar BW Apollo koji se nalazi na istoj parceli, pružaju stanarima mogućnost za najrazličitije vrste rekreacije – od džoginga oko parka, preko kolektivnih sportova na multifunkcionalnom terenu usred zelenila, do najsavremenije teretane i plivanja na zatvorenom bazenu. Obližnja Sava Promenada nudi savršene uslove za opuštajuću šetnju, a biciklističke staze protežu se kroz celo naselje.

Eksterijer BW Nika je jednostavan, moderan i urban i sastoji se od tri kaskadna bloka različite visine. Na ulazu u BW Nika nalazi se lobi sa recepcijom i obezeđenjem, odvojenim prostorom za prijem pošte, kao i pet station, gde možete da očistite svoje kućne ljubimce po povratku iz šetnje. Svi stanovi imaju terasu i kuhinju otvorenog plana, kao i velike prozore koji propuštaju obilje dnevne svetlosti. U podzemnoj garaži nalazi se i prostor za parkiranje bicikala, a uređeno dvorište obuhvata prostor za relaksaciju, kao i dečije igralište.

Informacije o zgradi

Stambena zgrada BW Nika ima 18 spratova i 219 stanova – od studija do onih sa tri spavaće sobe, kao i penthouse stanove sa pet spavaćih soba. U prizemlju su smešteni brojni kafići, restorani i prodavnice, a za stanare je obezbeđen i parking na dva podzemna sprata. U zavisnosti od orijentacije, pogled iz stanova pruža se ka susednim zgradama BW King’s Park i BW Queen’s Park, uređenom unutrašnjem dvorištu ili panorami prestonice.

LOKACIJA

BW NIKA U BEOGRADU NA VODI

ZVUČI ZANIMLJIVO?

Za više informacija o nekretnini, popunite
obrazac i naš savetnik za imovinu će vas kontaktirati.