What are you looking for?

NAPRAVI SVOJU BESKRAJNU PRIČU

  • 223

    Stana

  • 249

    parking mesta

  • 8

    spratova

Novi BW Eterna stanovi u ponudi!

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da posetite naš Prodajni centar 15. oktobra od 10 do 19 časova na Sava Promenada i saznate više o novoj ponudi stambenih jedinica BW Eterna. Naši prodajni savetnici predstaviće vam život u ekskluzivnom kvartu Belgrade Waterfront, kao i pomoći da izaberete vašu idealnu investiciju. Imaćete priliku i da saznate više o ponudi stambenih kredita kreiranih ekskluzivno za stanove u Belgrade Waterfront-u. Registrujte svoje interesovanje i izaberite najbolje od savremenog gradskog života!

Informacije o zgradi

BW Eterna je osmospratna zgrada sa 223 stambene jedinice, od stanova sa jednom, do onih sa četiri spavaće sobe. U zavisnosti od pozicije koje zauzimaju unutar zgrade, stanovi poseduju izuzetan pogled na unutrašnje dvorište, dok je ograničen broj jedinica orijentisan ka prelepoj panorami starog jezgra grada.

Beskrajna lepota življenja

BW Eterna unosi stil, funkciju i kvalitet u sve aspekte koji su vam neophodni da iskusite savremeni život kakav želite za sebe i svoje najmilije. Elegantni prostori i sofisticirani materijali za završnu obradu pružaju osećaj sveprisutne prefinjenosti, dok visina plafona od 2,8 m i veliki prozori dodatno doprinose utisku osvetljenosti i prostranosti u dnevnim i spavaćim sobama.

LOKACIJA

BW ETERNA U BEOGRADU NA VODI

ZVUČI ZANIMLJIVO?

Za više informacija o nekretnini, popunite
obrazac i naš savetnik za imovinu će vas kontaktirati.