What are you looking for?

BW DOLCE

PRODAJNI DAN 31. MAJ

POGLEDAJTE VIŠE

BW DOLCE

266

Stanova

971

Parking mesta

21

Spratova

BW Dolce predstavlja jedinstvenu harmoniju urbanog i lagodnog života u novom srcu Beograda. Pozicionirana na elitnoj lokaciji, neposredno do Galerije, uz rečnu obalu i Sava Promenadu, sa pogledima od kojih zastaje dah, BW Dolce je idealno mesto za sve koji su u potrazi životnim stilom po uzoru na Dolce Vita. Zajedno sa Kulom Beograd, BW Dolce čini jednu neraskidivu celinu, a baš kao i Kula, ova zgrada će predstavljati novi simbol grada.

U svom okruženju, pronaći ćete najkvalitetnije sadržaje koje jedna metropola može da ponudi, tako da svoje vreme možete jednostavno organizovati i prilagoditi svojim potrebama i svakodnevnim aktivnostima. U ponudi su stanovi različitih struktura, od dvosobnih do onih sa pet spavaćih soba.

Drugi deo zgrade u prodaji – iskoristite najpovoljnije uslove tokom Prodajnog dana, u petak 31. maja, u Prodajnom centru na Sava Promenadi.

REGISTRUJ INTERESOVANJE

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

ŽIVOT PORED KULE BEOGRAD I GALERIJE SA RASKOŠNIM UNUTRAŠNJIM DVORIŠTEM

Smeštena na najelitnijoj lokaciji u gradu, u „visokom društvu“ kojim dominira Kula Beograd, sa direktnim pristupom Galeriji, Sava Promenadi i novoj luksuznoj pešačkoj zoni, BW Dolce je savršen izbor za porodice koje su u potrazi za najkvalitetnijom životnom sredinom, kao i za sve one koji žele ujedno aktivan i rasterećen život.

Zgradu krasi unutrašnje dvorište pretvoreno u pravi zeleni raj – ogroman park sa dečijim igralištem, fontanom, mestima za odmor ispod drveća i pergola, stazom za trčanje i bujnim zelenilom i raznovrsnim svećem. Centralni deo posvećen je visokom drveću, stvarajući intimnost i mir. Takođe, postoje staze na različitim nivoima i zelene zone koje deluju kao prirodna barijera između parka i stanova u prizemlju.

BW Dolce je najmodernija stambena zgrada sa 21 spratom najsavremenije dizajniranih stanova za vhunac života u Beogradu. Recepcija, obezbeđenje i izdvojen prostor za prijem pošte smešteni su u lobiju u prizemlju, gde se nalaze i prostor za odlaganje kolica, parking za bicikle i stanica za kućne ljubimce, dok se garaža za stanare prostire na dva podzemna nivoa.

Registruj interesovanje

PROSTRANE TERASE ZA NEZABORAVNE POGLEDE

Glavna karakteristika BW Dolce su prostrane terase, koje pružaju nesvakidašnje poglede ka reci Savi, Promenadi, Kuli Beograd i Novom Beogradu sa jedne strane, dok vas sa druge strane očekuje pogled na Savski park, preko panorame Starog grada do Hrama Svetog Save i ostalih gradskih znamenitosti.

Fasada zgrade se svojim jednostavnim, ali modernim i urbanim talasastim izgledom, savršeno uklapa u karakter okruženja, uz dodatan efekat ogledala prema nebu. Ovaj dizajn je pažljivo osmišljen kako bi se savršeno stopio sa Kulom Beograd i urbanošću gradske panorame, istovremeno pružajući jedinstvenu estetiku koja oplemenjuje okolinu.

 

Registruj interesovanje