What are you looking for?

BW BELLA

NAJLEPŠI POGLED U GRADU

POGLEDAJTE VIŠE

Bw Bella

307

Stanova

393

Parking mesta

20

Spratova

ZGRADA IZ “VISOKOG DRUŠTVA”

Pozicionirana u neposrednoj blizini Kule Beograd, sa direktnim pristupom Sava Promenadi, Galeriji i novoj luksuznoj pešačkoj zoni, BW Bella je idealan izbor kako za porodice, tako i za sve one koji vode ujedno i aktivan i rasterećen život, potpuno u skladu sa konceptom Dolce Vita.

Ova zgrada modernog i urbanog talasastog izgleda je savršen izbor za sve one koji su u potrazi za najkvalitetnijim životom u Beogradu. Neposredno okruženje, ispunjeno jedinstvenim sadržajem za sve životne stilove i direktna veza sa gradom, stanarima značajno štede dragoceno vreme koje može biti iskorišćeno za uživanje u svakodnevnim aktivnostima.

Iskoristite najpovoljnije uslove tokom Prodajnog dana u petak 23. februara, od 10.00h do 19.00h, u Prodajnom centru na Sava Promenadi.

REGISTRUJ INTERESOVANJE

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

OČARAVAJUĆI POGLED SA TERASE NA REKU I VELIKI PARK U DVORIŠTU

Osnovnu odliku zgrade čine izvanredni pogledi koji se pružaju ka Savi, Sava Promenadi, Kuli Beograd i Novom Beogradu sa jedne strane, dok vas sa druge strane očekuje pogled na Savski park, preko panorame Starog grada do Hrama Svetog Save i drugih gradskih znamenitosti.

Najveći benefit, pored same lokacije i jednistvenih pogleda i vizura predstavljaju kontinualne i u potpunosti natkrivene terase, koje pored sjajnog pogleda poboljšavaju akustičke parametre zgrade i doprinose smanjenju buke.

BW Bella ima unutrašnje dvorište zamišljeno kao ogroman park koji obuhvata različite sadržaje: dečije igralište, mesta za odmor ispod drveća i pergola, stazu za trčanje, kao i raznovrsno zelenilo. Centralni deo parka posvećen je visokom drveću, ispod kojeg nema nikakvih konstrukcija, što mu omogućava neometan rast. Takođe, postoje staze na različitim nivoima i zelene zone koje deluju kao prirodna barijera između parka i stanova u prizemlju.

PRIMERI STANOVA

Ukupna površina 43.24m²

Ukupna površina 56m²

Ukupna površina 77.87m²

Ukupna površina 87.47m²