What are you looking for?

Tepe je moderno i elegantno područje Alanije. Daleko je od mora, ali nudi prirodne lepote planine Taurus. Ima mnogo luksuznih kompleksa stanova i vila, kvalitetnih restorana i zabavnih sadržaja. Nudi i elegantne hotele i usluge sa pet zvezdica. Postoje privatne škole, apoteke, javne škole, džamije, prodavnice, kafići, barovi i restorani koji nude visokokvalitetne usluge, a postoji i mnogo prodavnica i pijaca gde možete lako pronaći sveže voće i povrće. Život je pristupačan u naselju Tepe, posebno za Evropljane.
Kompleks se sastoji od 3 vile sa kompletnim sadržajima i aktivnostima. Vile se sastoje od 3 sprata i 5 spavaćih soba + dnevni boravak i kuhinja, sa pogledom na dvorac i more sa svakog sprata.

Tipovi i karakteristike vila:
5+1 tripleksi površine 450 m2
A, B I C BLOK BAŠTNI DELOVI površine 485m2
5 toaleta 4 tuša
Pogled na more i zamak sa svake etaže,termoizolovani spoljni zidovi, đakuzi sa pogledom, sauna sa pogledom,podno grejanje u svim zatvorenim prostorima, aluminijumska stolarija,termoizolovana stakla.
Kompleks poseduje bazen, svaka vila ima zatvoreni parking za 2 vozila, lift, generator, fitnes centar, system bezbednosnih kamera, baštu i voćnjak.

ZVUČI ZANIMLJIVO?

Za više informacija o nekretnini, popunite
obrazac i naš savetnik za imovinu će vas kontaktirati.